Blomster til bryllup

Vi hjelper deg å finne blomster til den store dagen deres. Vi har et stort utvalg av blomster i ulike farger i vår blomsterbutikk, slik at vi kan tilpasse dette til ditt fargetema. Vi lager brudebuketten, blomsterportalen, stolpynten og borddekorasjonen i vårt binderi ved Sarpsborg.

Vi sørger for blomstene til ditt bryllup

Vår blomsterbinder har lang erfaring med blomster til bryllup.  Vi jobber målrettet for å få et fortrolig forhold med alle som besøker oss, og strekker oss langt for at akkurat du skal få det som du vil. Vi vil mye heller være best, enn størst!

Borddekorsjoner til Bryllup

Vi kan designe og lage alt fra  små dekorasjoner, til større oppsatser til å ha på bordet foran brud og brudgom. Dette er din store dag, og vi vil strekke oss langt for at du skal få de perfekte borddekorasjonene du ønsker deg. Trenger du inspirasjon og råd, så er vi mer enn behjelpelige med dette.

Blomster til pynt i kirken

Vi kan lage enkle, små borrdekorasjoner til for eksempel dåp og konfirmasjoner. Du står fritt til å velge blant vårt brede sortiment av blomster i butikken. Kom gjerne med dine preferanser, så finner kommer vi med forslag til løsning!

Blomster til stolpynt

Vi kan lage små blomsterbindinger til å ha på stolene i bryllpet, for å pynte opp litt ekstra. Uansett om du skal ha selskapet inne eller ute, så skreddersyr vi dette etter deres behov. Her kan vi kjøre samme fargetema over hele fjøla, for å få en helhet!

Brudebuketter

Skal  du gifte deg, sommer, vår, vinter eller høst? Hvilken brudebukett ser du for deg?  I vårt blomstersortiment kan du velge mellom blomster i mange farger og fasonger.  Vi har mye spennende å velge i. 

Følg oss gjerne på
Facebook
På våre Facebooksider oppdaterer vi med bilder fra butikken og vårt blomstersortiment. Ta gjerne en titt der!

Vi designer blomster til bryllup i vårt binderi ved Sarpsborg

Vi kan lage dekorasjoner som passer til din stil, og mye, mye annet. Fortell oss hvilke blomstertyper og farger du liker, hvilke tjenester du trenger hjelp med og send inn skjemaet!